Smiley face

SÅ FUNGERAR DET

Vad medlemskapet innebär

Som medlem i Filmpanelen kommer du bli inbjuden till olika enkätundersökningar. Inbjudningarna skickas till den e-post du registrerade dig med. I mailet finner du information om en undersöknings längd tillsammans med en länk med vilken du tar dig vidare till undersökningen. Du får där svara på en rad frågor och dina svar sammanförs sedan med svar från alla andra som deltagit. Du kan när som helst pausa en undersökning och fortsätta besvara den vid ett senare tillfälle. Vanligtvis är undersökningarna 5-10 minuter långa.

Undersökningarna kan handla om många olika saker. Vi på Filmstaden värdesätter våra nuvarande och potentiella kunders åsikter och skickar därför ut undersökningar om många olika aspekter av bioupplevelsen. De insikter vi erhåller från undersökningarna guidar oss i vilka delar av bioupplevelsen vi ska fokusera på framåt. För att göra Filmpanelen mer intressant kan även andra företag göra undersökningar i panelen. Du kan t.ex. få tycka till om din favoritglass, svara vad som är bra eller dåligt med en hemsida eller bara fritt associera vad ett varumärke ger dig för känsla.

Du väljer själv hur många undersökningar du vill få skickade till dig per månad (1 till 6 stycken). Detta kan du senare själv ställa in enkelt genom att logga in på ditt konto och ändra antal undersökningar per månad.

Din samlade ersättning kan du handla med online eller skänka till välgörenhet. Läs mer om detta genom att klicka här.
Att vara med i Filmpanelen är helt frivilligt och kostar ingenting. Du förbinder dig inte att delta i ett bestämt antal enkäter. Som panelist i Filmpanelen påverkar du direkt reklam- och produktutveckling hos företag